Salestoffer verkoop app

Salestoffer verkoop app

De SalesToffer is een verkoop APP die de verkoper helpt om gestructureerd alle diensten of producten onder de aandacht te brengen. Hierdoor worden verkoopkansen beter gesignaleerd en worden cross-selling mogelijkheden maximaal benut. Op deze wijze worden verkoopgesprekken effectiever en efficiënter, maar vooral resultaatgericht. De SalesToffer Verkoop APP gaat zorgen voor meer klanten, een hogere omzet en betere marges.

Een toegevoegde waarde leveren, dat is wat veel bedrijven trachten te doen. Het is een economische term waarmee waardevermeerdering van een product plaatsvindt na bewerking. Deze meerwaarde ontstaat als een bedrijf of persoon waarde creëert met, of toevoegt aan de goederen en/of diensten van een klant. Het is aan de verkoper om de klant te overtuigen van de toegevoegde waarde met uiteindelijk een deal als resultaat.

De toegevoegde waarde van de verkoop app

In de praktijk blijkt echter dat veel klanten in verkoopgesprekken deze toegevoegde waarde niet ervaren. Een belangrijke reden hiervan is dat veel verkopers de toegevoegde waarden van hun bedrijf niet of nauwelijks weten, waardoor zij niet voldoende in staat zijn deze als meerwaarde ‘te verkopen’.

De SalesToffer verkoop APP ondersteunt de verkoper om zijn argumenten zo overtuigend mogelijk te presenteren. Namelijk met feiten en bewijzen, zoals een advocaat de rechter overtuigt. Op zijn tablet laat de verkoper, met behulp van de SalesToffer Presentatie APP, alleen die bewijzen zien van de topics die de klant belangrijk vindt. Zien is geloven. Aan de hand van beelden, documenten, referenties, voorbeelden, pdf’s of filmpjes legt hij vervolgens de voordelen voor de klant uit. De verkoper doet dit middels een Ipad via de Apple store of een andere tablet met Android.

MEER INFORMATIE?