Salestoffer sales appSalesToffer is een Sales APP die een verkoper kan helpen om op gestructureerde wijze alle diensten en producten van zijn/haar bedrijf onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten. Hierdoor worden verkoopkansen beter gesignaleerd en worden mogelijkheden tot cross-verkoop optimaal benut. Hierdoor worden verkoopgesprekken efficiënter, effectiever, maar vooral resultaatgerichter. De SalesToffer Sales APP is de juiste tool voor ieder bedrijf.

Het doel van de meeste bedrijven is om een toegevoegde waarde aan het product van hun klant toe te voegen. Toegevoegde waarde is een economische term die waardeverhoging van een product als doel heeft. Een verkoper wil er alles aan doen om de klant te overtuigen van de toegevoegde waarde van zijn dienst of product, om zo uiteindelijk tot een overeenkomst te komen.

De overtuigingskracht van de Sales app

De SalesToffer Sales APP heeft als functie om de verkoper te helpen om zijn argumenten zo overtuigend mogelijk te kunnen overbrengen. Met behulp van feiten en bewijzen, moet hij kunnen laten zien wat de waarde is van zijn product/dienst. Met behulp van een tablet laat de verkoper, met de SalesToffer sales APP, precies zien wat de klant wíl zien. Aan de hand van beelden, documenten, referenties, voorbeelden, pdf’s of filmpjes legt hij vervolgens de voordelen voor de klant uit. Dit doet de verkoper middels een Ipad via de Apple store of een andere tablet met Android.

MEER INFORMATIE?