Presentation tool SalestofferDe SalesToffer is een nieuwe krachtige presentation tool die verkopers gaat helpen om diensten en/ of producten van zijn bedrijf aan potentiële klanten te tonen. Met de app worden kansen op verkoop beter herkend en geoptimaliseerd. Verkoopgesprekken zullen effectiever en efficiënter worden en steeds meer richten op een beter resultaat. De SalesToffer presentation tool zorgt voor meer klanten, een hogere omzet en betere marges voor ieder bedrijf.

Klanten een toegevoegde waarde bieden, dat is wat de meeste bedrijven het liefste doen. Toegevoegde waarde is een term dat verhoging van de waarde van een product of dienst als doel heeft. Deze meerwaarde zal er komen als een bedrijf of persoon waarde creëert met, of toevoegt aan de goederen en/of diensten van de klant.

Toegevoegde waarde van de presentation tool van SalesFoffer

Voor veel verkopers is het lastig om deze toegevoegde waarde in verkoopgesprekken duidelijk te maken. Waarschijnlijk is de belangrijkste reden hiervan dat veel verkopers de toegevoegde waarde van hun eigen bedrijf niet of nauwelijks kennen en dus al helemaal niet over kunnen brengen.

De SalesToffer presentation tool zal hem of haar helpen om dit zo overtuigend mogelijk te presenteren aan de klant. Met feiten en bewijzen, zoals een advocaat de rechter overtuigt, zal de verkoper proberen toe te slaan. Op zijn tablet laat de verkoper, met behulp van de SalesToffer presentation tool, alleen die bewijzen zien van de topics die de klant belangrijk vindt. Zien is geloven. Aan de hand van beelden, documenten, referenties, voorbeelden, pdf’s of filmpjes legt hij vervolgens de voordelen voor de klant uit. Dankzij deze nieuwe tool, te gebruiken met een ipad via de apple store of een andere tablet met android, zal de verkoper straks beter toe kunnen slaan.

MEER INFORMATIE?