Presentation app SalestofferDe presentation app van Salestoffer is een app die de verkoper helpt om zijn diensten of producten op een mooie manier aan potentiële klanten te tonen middels een ipad via de apple store of een andere tablet met android. Met behulp van deze app kan de verkoper verkoopkansen beter siganeleren en benutten. Hiermee maakt hij verkoopgesprekken effectiever en efficiënter, en richt hij zich op betere resultaten. De SalesToffer presentation APP zorgt voor meer klanten, een hogere omzet en betere marges.

Het belangrijkste voor de meeste bedrijven is een toegevoegde waarde leveren voor hun klant(en). Het is een economische term waarmee verhoging van de waarde van een product als doel gesteld wordt. Deze meerwaarde ontstaat als een bedrijf of persoon waarde creëert met, of toevoegt aan de goederen en/of diensten van een klant.

Toegevoegde waarde van de presentation app

Echter blijkt dat veel klanten deze toegevoegde waarde in verkoopgesprekken niet voelen. Een belangrijke reden hiervan is dat veel verkopers de toegevoegde waarden van hun bedrijf niet of nauwelijks weten, en al helemaal niet over weten te brengen. Het is aan de verkoper om de klant te overtuigen van de toegevoegde waarde met uiteindelijk een deal als resultaat.

Met de SalesToffer presentation app kan een verkoper zijn argumenten zo overtuigend mogelijk presenteren aan de klant. Zoals een advocaat de rechter overtuigt met bewijzen en feiten. Op zijn tablet laat de verkoper, met behulp van de SalesToffer presentation APP, alleen die bewijzen zien van de topics die de klant belangrijk vindt.

MEER INFORMATIE?