Presentatie tool SalestofferDe SalesToffer is een nieuwe krachtige presentatie tool die verkopers gaat helpen om diensten en/ of producten van zijn bedrijf aan potentiële klanten te tonen. Dankzij deze nieuwe tool, te gebruiken met een ipad via de apple store of een andere tablet met android, worden kansen op verkoop beter herkend en geoptimaliseerd. Verkoopgesprekken zullen effectiever en efficiënter worden en steeds meer richten op een beter resultaat. De SalesToffer presentatie tool zorgt voor meer klanten, een hogere omzet en betere marges voor ieder bedrijf.

Een toegevoegde waarde leveren voor hun klant(en), dat is wat de meeste bedrijven trachten te doen. Toegevoegde waarde is een economische term dat verhoging van de waarde van een product of dienst als doel heeft. Deze meerwaarde zal er komen als een bedrijf of persoon waarde creëert met, of toevoegt aan de goederen en/of diensten van de klant.

Toegevoegde waarde van de presentatie tool

Veel verkopers van bedrijven vinden het echter moeilijk om deze toegevoegde waarde in verkoopgesprekken aan de man te brengen. Waarschijnlijk is de belangrijkste reden hiervan dat veel verkopers de toegevoegde waarde van hun eigen bedrijf niet of nauwelijks kennen.

De SalesToffer Presentatie tool zal een verkoper helpen om juist deze toegevoegde waarde zo overtuigend mogelijk te presenteren aan de klant. Met de juiste feiten en bewijzen, zoals een advocaat de rechter overtuigt. Op zijn tablet laat de verkoper, met behulp van de SalesToffer Presentatie tool, alleen die bewijzen zien van de topics die de klant belangrijk vindt. Zien is geloven. Aan de hand van beelden, documenten, referenties, voorbeelden, pdf’s of filmpjes legt hij vervolgens de voordelen voor de klant uit.

MEER INFORMATIE?