Presentatie app SalestofferDe SalesToffer is een presentatie app die de verkoper helpt om zijn diensten of producten op een mooie manier aan potentiële klanten te tonen middels een ipad via de apple store of een andere tablet met android. Dankzij deze app worden verkoopkansen beter gesignaleerd en optimaal benut. Hierdoor worden verkoopgesprekken effectiever en efficiënter, maar vooral gericht op een beter resultaat. De SalesToffer presentatie APP zorgt voor meer klanten, een hogere omzet en betere marges.

Het belangrijkste voor de meeste bedrijven is een toegevoegde waarde leveren voor hun klant(en). Het is een economische term waarmee verhoging van de waarde van een product als doel gesteld wordt. Deze meerwaarde ontstaat als een bedrijf of persoon waarde creëert met, of toevoegt aan de goederen en/of diensten van een klant.

Toegevoegde waarde van de presentatie app

Echter blijkt dat veel klanten deze toegevoegde waarde in verkoopgesprekken niet voelen. Een belangrijke reden hiervan is dat veel verkopers de toegevoegde waarden van hun bedrijf niet of nauwelijks weten, en al helemaal niet over weten te brengen. Het is aan de verkoper om de klant te overtuigen van de toegevoegde waarde met uiteindelijk een deal als resultaat.

De SalesToffer Presentatie app helpt een verkoper om zijn argumenten zo overtuigend mogelijk aan de klant te presenteren. Namelijk met feiten en bewijzen, zoals een advocaat de rechter overtuigt. Op zijn tablet laat de verkoper, met behulp van de SalesToffer Presentatie APP, alleen die bewijzen zien van de topics die de klant belangrijk vindt. Zien is geloven. Aan de hand van beelden, documenten, referenties, voorbeelden, pdf’s of filmpjes legt hij vervolgens de voordelen voor de klant uit.

MEER INFORMATIE?